top of page

Odmor bez mobitela

Petku za kraj. Dakle odmor bez mobitela baš je odmor. Strogo korišćenje Google mape te ugašeni dolazni pozivi, poruke i druga ometajuća obaveštenja ima svoju neprocenjivu čar. Istina, na momenat osetio sam se traženom i poželjnom osobom jer: Đed 20 propuštenih poziva i jedino on iz porodice, što je veliki napredak. Doduše i ujak me se nekim čudom setio baš tada. Potom neki drugi pozivi od anketara do promo prodaje šerpi i lonaca, HT-a pa i po koji ozbiljniji poziv. A onda fb, instagram poruke i ponajviše wapp poruke od onih tipa gdesi šta ima, gde su fotke smora pa do onih jesise kaj naljutio... Nisam zaboga! Kao i svima trebao mi je baš odmor i uživanje, odmak od informacija, vesti, ljudi, potresa, nesuvislih odgovora predstavnika vlasti i okolo...


Družio se sa stvarnim ljudima, slušao šum Mora, mirisao borovinu, plivao, pecao, biciklirao. U jednoj ruci fotić u drugoj Sir Chesterov povodac i voda.


Odličan odmor u najdivnijem novootkrivenom delu Hrvatske za mene. Ova fotka nastala je poslednjeg dana tog prekrasnog odmora u luci Brsečine Dubrovačko-neretvanske županije.


Ugodan vam nadolazeći vikend svima, nama dolazi Bounty i Edina
11 views
bottom of page